Kallasmaja

Kallasmaja on Tuuloksen Tulikourien omistama partiokämppä, joka sijaitsee Hämeenlinnan Tuuloksen Teurolla. Kallasmajan mökkirakennus on rakennettu vuonna 2005 ja se on valmistettu pyöröhirrestä.

Piha ja maja

Majan sisällä on kaksi tulisijaa; puuhella ja takka. Majassa ei ole sähköä, valaistus toimii aurinkokennoilla. Majaan ei tule juoksevaa vettä, majan keittiön oven puoleisesta mäestä löytyy kaivo, josta voi pumpata käyttövettä. Veden laatua ei ole tutkittu. Majan lisäksi pihapiirissä on puuvaja, saunamökki, puucee ja nuotiopaikka. Saunamökissä on sauna ja peseytymistila sekä erillinen nukkumistila, jossa on puulämmitteinen kamiina.

Majan varustelu

Majassa on kaksi pitkää pirtinpöytää, joiden ääreen mahtuu istumaan yhteensä 20-40 henkilöä. Keittiössä on kahden levyn kaasuliesi ja puuhella. Kaapeista löytyy kattiloita, lautasia, mukeja, ruokailuvälineitä, lastoja, kauhoja, vispilöitä ja muuta perustavaraa.

Roskat

Biojätteet voi tyhjentää miesten vessaan. Kuiviketta päälle. Sekajätteet kerätään ja viedään mukana.

Siivous

Maja ja muut käytössä olleet tilat siivotaan aina käytön jälkeen. Majassa parvet ja lattiat lakaistaan, matot ravistellaan ja pöydät pyyhitään.

Puut

Huolehditaan, että tulisijojen puutelineet on täytetty ennen lähtöä. Tuhkat tyhjennetään ulkona olevaan metalliseen kannelliseen astiaan.

Kallasmajan vuokraus

  • Majaa ei vuokrata joulu-helmikuussa,
    jos on kovat pakkaset.
  • Vuokrahinta 80 €/vrk (ei sisällä mökin lämmitystä etukäteen).
  • Lisälämmityksestä sovitaan ja laskutetaan tarvittaessa erikseen.
  • Vuokrauksesta voi tiedustella tulikourat@gmail.com.